maanantai 6. helmikuuta 2012

Liimausta, maalausta ja tapetointia

Tuli sittenkin punaista, kolmannen kerroksen aula..Ikkunanlistat on vielä maalauksessa. Vihreää ei ole vielä missään :-)
 Ensimmäisen kerroksen aula, harmaata ja liilaa. Rappuset on maalattu mustaksi.
Toisen kerroksen huoneesta tuli ruskea, ikkunat on myös maalttu mustiksi. Kaari-ikkunan ruudut on peitetty saksalaisen Lauenstein suklaakonvehtirasian sisällä olleella huurrettua lasia, muistuttavalla kääreparerilla. Suklaat on muuten aivan taivaallisen hyviä, suosittelen.
 Ensimmäisen kerroksen, en tiedä vielä mikä huone tulee..mutta tapetti on hentoa liilaa joku voisi jopa väittää, että se on vaaleanpunainen. Ikkunalistat odottelee vielä liimausta.
Toisen kerroksen rappusten matto, näytti minusta liian uudelta joten hiekkapaperi käteen ja eikun mattoa kuluttamaan.

Kaikki reunat vaan hierotaan rikki, niin että mustaa tulee näkyviin, sitten vois näyttää tarpeeksi kuluneelta.

Jess, tässä kulutuksen tulos ja eikun liimaamaan rappuja paikoilleen. Jatkamaan tapetointia, liimaamaan ikkunalistoja paikoilleen ja suunnittelemaan lattioita.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit moikkaamassa, löysin taas blogisi.. Joskus muistan täällä käyneeni, en tiä laitoinko kommenttia silloin. huoneet näyttävät, ah, niin kammottavan kutkuttavilta, että täällä varmaan voi kuvitella tapahtuvan yhtä sun toista :)

  VastaaPoista
 2. Mukavassa vaiheessa täällä työt!
  Kaari-ikkunaa jäinkin ihastuksissani tutkailemaan. Mielestäni nähnyt tuommoista "lasia", missähän? Ja jos jossakin, niin minnehän se on laitettu!?!
  Jaa-a siinäpä nyt sitten pohtimista.
  Oikein riemullista projektin jatkoa.

  VastaaPoista