lauantai 28. tammikuuta 2012

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty....

Tai sitten ei ole hyvin tehty. Ompas aikaa vierähtänyt, nukkis projekti on ollut luovalla tauolla. Suunnitelmia on tehty, mietitty mitä kaikkea sinne tulee (tässä keittiön katon sabluuna, hankalan mallisia kattoja tässä talossa)
Eteisaulan katto on liisteröity kiinni
Tavaraa on myös luovan tauon aikana kerätty, ostettu uutta, löydetty kirppiksiltä. Minut tuntien, olen kuitenkin ostellut aivan vääränlaisia tavaroita, kalusteita..kuuluuko nää ollenkaan tähän taloon.
Salin katon suunnittelua. Liian vaaleaa ja hempeää, vaiko sittenkin sopivaa. Miksi tämän minitalon suunnittelu on näin vaikeaa.
Todellisessa elämässä tämä olis helppo nakki, punaista, vihreää, mustaa, kultaa..mitä tummenpaa sen parempi. Villa Vanuatu on sisustettu minun lempiväreillä, ja nyt olen päättänyt, että välttelen niiden käyttöä tässä talossa.
Saas katsoa miten siinä onnistun.
Kalusteiden kokeilua saliin, mites sitä muuten voi tietää, millainen katto sinne oikein tulee.
Kukas se siellä kurkkii, ehkä talon entinen asukas. Talon entinen hovimestari, on tullut kurkkaamaan mitä salissa oikein metelöidään.
Ja nyt salin katon kimppuun, suunnitelma on valmis, luultavasti ei tule hempeää ja vaaleaa tai sitten sitä hempeää juurikin salin kattoon tulee

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti