torstai 7. huhtikuuta 2011

Aulan lattia

Talon sähköistys on edelleen pahasti kesken, sähkömiehen reissatessa ympäri suomea. Aula on nyt ainoa asia talossa jonka osaan sijoittaa alakerrokseen keskelle. Tässä on tulossa, aulan laattakivilattian koepala..lattia on tehty pahvin päälle, käyttämällä jotain pikasiloitetta, jonka kuivuttua, olen raaputtanut siihen laattojen kuvioita. Laatat aion maalata akvarelliväreillä harmaiksi. Tuossa lattialla istuu myös talon yksi tuleva asukas. Talossahan asuu nuo hurmaavat isoäidit, suloiset myrkynkeittäjät, jotka ovat kuin kaksoset..vaikkeivat olekkaan. Isoäitien keittiö tulee myös alakertaan, mutta en osaa päättää kumpaan huoneeseen keittiö tehdään.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vierailustasi luonani Kuuralehdossa! Kiva, kun pääsin katsomaan oman talosi kehittymistä näin alusta pitäen. Täytyykin laittaa suosikkeihin tuolla blogilistalla jotta näen aina kun saat päivityksiä tehtyä. Talosi sopii kyllä ulkomuodoltaan oivasti tuollaislle noitamaisille vanhoille tädeille!

    VastaaPoista
  2. käväisen äinä välillä kurkkimassa kuulumiset, aina en ehdi kommenttia jättää :-)talon muut asukkaat ovat vielä hakusessa..ja ehkä talon tyylikin vielä vähän hakusessa..mutta eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa edisty

    VastaaPoista